Skip to main content
[:en]Injuryprevention is still an important subject for fysiotherapy in Professional Football. It’s better to prevent than to cure.

The symposium “prevention in professional football at the KNVB-complex” by VFBV (Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal) was very succesful. However, a lot of VFBV-members were not able to attend, but were very interested in the subject. The VFBV  Het symposium “preventie in het betaald voetbal ”op het KNVB-complex” is enthousiast ontvangen en dat smaakt naar meer. Veel VFBV-leden waren niet in de gelegenheid om hierbij aanwezig zijn, maar zijn wel gecharmeerd van de inhoud. The VFBV would like to indulge in this need. The theme of the forthcoming spring congress is therefore: “Injury Prevention; Better prevent than cure”.

Check for more information www.vfbv.nl and/or click here for registration

Microsoft Word - VFBV jaarcongres 2017 FLYER.docx[:nl]Blessurepreventie blijft een belangrijk item voor de fysiotherapie in het Betaald voetbal. Beter voorkomen dan genezen.

Het symposium “preventie in het betaald voetbal ”op het KNVB-complex” van VFBV (Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal) is enthousiast ontvangen en dat smaakt naar meer. Veel VFBV-leden waren niet in de gelegenheid om hierbij aanwezig zijn, maar zijn wel gecharmeerd van de inhoud. Het VFBV wil graag op deze behoefte inspringen. Het thema van het aankomende voorjaarscongres is dan ook: “Blessurepreventie; beter voorkomen dan genezen”.

Kijk voor meer informatie op www.vfbv.nl en klik voor inschrijving hier.

Microsoft Word - VFBV jaarcongres 2017 FLYER.docx[:]