Skip to main content
[:nl]

Datum Vrijdag 16 juni 2017
Locatie Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie THIM, Newtonbaan 5, Nieuwegein
Doelgroepen Sportartsen, clubartsen, trainers/coaches, tandartsen (gnathologen), (sport)fysiotherapeuten, mondhygiënisten, osteopaten in de sport, onderzoekers en overige medische begeleiders in de sport, etc.

Een gezonde mond is belangrijk, maar soms zijn er problemen in het gebit of occlusale functies die van grote invloed zijn op de balans, coördinatie en het houding- en bewegingsapparaat. Uit onderzoek blijkt meer en meer dat dergelijke verborgen problemen de oorzaak kunnen zijn van non-contactblessures. Haal uw kennis over deze onderwerpen uit de unieke bijdragen van verschillende, nationale en internationale professionals.

[vc_separator]

Kosten

(inclusief koffiepauzes en lunchbuffet)
Kosten voor deelname € 140,-
Early Bird € 110,- (betaling vóór 14 mei 2017)
Studenten € 45,-

Aanmelding en betaling

Inschrijven is alleen mogelijk via internet www.sportsinjurylab.com/inschrijving-seminar en door het invullen van het aanmeldingsformulier hiernaast. Uw inschrijving is definitief en rechtsgeldig na ontvangst van uw betaling.

Betalen doet u door het verschuldigde bedrag (o.v.v. Seminar 16 06 2017) over te maken naar rekeningnummer NL90TRIO0198421036 ten name van UB4M/SportsInjuryLab. Voor betaling vanuit het buitenland toevoegen BIC: TRIONL2U

Accreditering

Het Seminar (ID-nummer: 277528) is erkend/geaccrediteerd (voor 6 punten) door de Kwaliteitsregisters tandartsen (KRT) en Mondhygiënisten (KRM) alsook door de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV). Accreditaties van KNGF is aangevraagd.

    Studenten:

    U verklaart hiermee akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden die van toepassing zijn op het scholingsaanbod van SportsInjuryLab.
    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.*

    [:]